Suche

IC Skull Car Air Vent Clip, Car Air Freshener Bildekoration 5fb6

€ 92.50 · 4.7 (192) · Auf Lager

ProduktbeskrivningSkull Car Diffuser Vent Clip: Hartsmaterial, starkt och hållbart, levande och rikt uttrycksdesign, färgglada huvudbonader, moderiktiga | 5fb6

Produktbeskrivning

Skull Car Diffuser Vent Clip: Hartsmaterial, starkt och hållbart, levande och rikt uttrycksdesign, färgglada huvudbonader, moderiktiga och intressanta. Monteringsklämman är avtagbar och vridbar så att den kan installeras både vertikalt och horisontellt. Det ger inte bara en favoritsmak till bilen, utan lindrar också trötthet. Rolig och söt dekoration av billuftfräschare kommer att göra din resa rolig.

Kreativ skalledesign: Skallen är livets eviga totem. När en person är nära döden kommer alla själar att inspireras. I gränssnittet mellan liv och död kommer människor att förstå meningen med liv och död. Unga tänkte och sökte meningen med livet och döden i tillväxtens motsättning. Skelett har blivit en kulturell symbol. Dessutom representerar skelett också en annan typ. evig. Det är lätt att bli en konstnärlig symbol och är vördad av människor.

Lämpliga platser: Spökbilsdekorationen är lämplig för kvinnor och män. Kvinnliga skallar är dekorerade med solrosor. De är söta och vackra. Manliga skallar bär glasögon och blommor. De är roliga och underhållande. Det kommer gradvis att slappna av och ge dig ett behagligt humör. Dessa två söta killar kan placeras i bilen, hemmet eller kontoret, som dekoration, klippta var du vill.

Den mest lämpliga gåvan: Skallen är en symbol för styrka och livets evighet. Skallesymbolen betyder lojalitet, kämpa till slutet och en fräsch och kreativ present till din älskade och dagen du älskar.

Lätt att installera: Enkel design, inga installationssteg behövs. Tråkig installation, öppna bara förpackningen, sätt på doftbiten och fästa klämman på luftventilens blad, oavsett hur ojämn resa är, kommer den inte att ramla av, om du inte gillar det inte dess smak, av kan du också göra DIY och ersätta den med den smak du gillar.

Artikel.nr.

2087625a-afa2-4258-9eee-95ed877f3195

Läs mer

Vent Clip Air Freshener

3pcs Car Air Freshener Refills Car Vent Clips Skull Car Accessories

Tactical USA Skull 3D Vent Clip Air Freshener – Lethal Threat

3pcs Car Air Freshener Refills Car Vent Clips Skull Car Accessories

Lethal Threat 3D Grey Tactical USA Skull Vent Clip Air Freshener - New Ride Scent AF09054 - Advance Auto Parts

Vent Clip Air Freshener

Lethal Threat New Car Scent Air Freshener Vent Clip

3pcs Car Air Freshener Refills Car Vent Clips Skull Car Accessories

Car Vent Clip Enviroscent –

Skull Car Air Freshener Clips, Halloween Skeleton Air Freshener Car Skull Car Interior Accessories for Car Vent and Air Conditioner Vent Decoration, Car Decorations Office Home Decor for Men/Women : Automotive

3pcs Car Air Freshener Refills Car Vent Clips Skull Car Accessories

Car Decor Interior Accessories for Halloween Skull Car Air Freshener Vent Clip, Truck Stuff for Men Women Teens, Cute Goth Skeleton Car Scent Decorations, Funny Valentines Day Gifts for Him Her Kids : Automotive