Suche

QIMEI-SHOP M6 Rozsdamentes Acél Szemcsavarok 12 darabos Kész

€ 2411.50 · 4.9 (327) · Auf Lager

QIMEI-SHOP M6 Rozsdamentes Acél Szemcsavarok 12 darabos Készlet, DIY és Csatlakozó Tartozékokhoz, A Dado di Sollevamento M6 Dado a Occhiello Dadi Anello in Acci


A Dado di Sollevamento M6 Dado a Occhiello Dadi Anello in Acciaio Inossidabile 304 egy kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült karabiner anya, amely számos különböző alkalmazásra használható. A 12 darab M6 menetes anya megfelelő mennyiséget biztosít a mindennapi igények kielégítéséhez.




Ez a karabiner anya rendkívül tartós és ellenálló, mivel 304-es rozsdamentes acélból készül, amely kiváló ellenállást nyújt a korróziónak és a rozsdának. A precíziós menetek és a sima felület biztosítja a biztonságos és erős rögzítést, minimalizálva a potenciális veszélyeket.




A Dado di Sollevamento M6 Dado a Occhiello Dadi Anello in Acciaio Inossidabile 304 széles körben használható a függődíszek, virágcserepek, növények, ruhaszárítók, kábelek vagy kötelek rögzítésére. Ideális a barkácsoláshoz, a vasalathoz, az autóiparhoz és a háztartási felhasználáshoz.




Az M6 menetes kialakítás és a könnyű szerelhetőség lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést. Az acél karabiner anya erős emelő- és felfüggesztőkapacitást biztosít, így biztonságosan használható különböző projektekben.


73-211 Hat lapfejű alátétes kadmium sárga metrikus csavar. M

Rozsdamentes acél fokhagyma vágó fokhagyma prés vágó Préselt

6 részes rm. osztó-gyűjtő 6 l/min

JM-6-END Završna VS Klema - SAH Electronics doo

Rozsdamentes acél fokhagyma vágó fokhagyma prés vágó Préselt

Szemes csavar M12 x 100 x 12mm FC09

Tőcsavar M6 x 30 DIN 939 8.8 acél, horganyzott - Acél, 8.8

Carl Schmidt Sohn KONSTANZ séf kés Damask rozsdamentes acél HRC 60

STABILO acél szemescsavar 12 x 230 mm - KRAUSE Systems