Suche

Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle mit Heißluft und Grill, Edelstahl

€ 2075.99 · 4.8 (374) · Auf Lager

Effektiv og praktisk Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill, i rustfrit stålPanasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill er en multifunktionel og bekvem køkkenhjælp. Du vil opnå perfekte resultater hver gang med denne alsidige varmeenhed.
Effektiv og praktisk Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill, i rustfrit stålPanasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill er en multifunktionel og bekvem køkkenhjælp. Den er perfekt til dig, der ønsker at opnå professionelle resultatet med minimal indsats hjemme. Med sin stilfulde design og rustfri stål finish passer den perfekt ind i ethvert moderne køkken.Den unikke Inverter-teknologi gør det muligt for dig at trænge ind i maden på en mere effektiv måde uden at tørre den ud eller miste smagen. Du vil opnå perfekte resultater hver gang med denne alsidige varmeenhed. Udover Inverter-teknologien har denne mikroovn også en grill- og varmluftsfunktion, som yderligere forbedrer madens smagsoplevelse og fulde potentiale.Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill kan nemt betjenes takket være dens intuitive interface og brugervenlige programindstillinger. Der er ingen grund til at bekymre sig for at skulle tage en masse tid væk fra andre opgaver, da denne mikroovn kan håndtere det hele på kort tid.Hvis du ønsker at reducere mængden af arbejde i dit køkken og samtidigt opnå de bedste resultater, så er Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle med Heißluft og grill det rigtige valg for dig.Køb denne professionelle køkkenmaskine nu og begynd at lave mad med stil!

MIKROWELLE PANASONIC INVERTER Grill NN-GD377S Top-Zustand EUR 55,55 - PicClick DE

Mikrowelle mit Grill Panasonic Corp.

Panasonic NN CD58JSGPG Mikrowelle mit günstig bei

PANASONIC NN-CD58JSGPG, Mikrowelle (1000 Watt, Grillfunktion, Heißluftfunktion)

Panasonic NN CD 58 JSGPG 1300W Mikrowelle Mit Grill Silber

Panasonic NN-CD58 Mikrowelle mit Grill und Heißluft, Standgerät, 1000 Watt, Inverter Mikrowelle, 27 Liter Garraum, geringe Bautiefe edelstahlfront: Tests, Infos & Preisvergleich

NN-CD58 Grill-/Heißluft-Kombi-Mikrowelle

Panasonic NN-CD87 ab 419,00 € (Februar 2024 Preise)

Panasonic NN-CD87 ab 419,00 € (Februar 2024 Preise)

Panasonic NN-CD58JSGPG Inverter-Mikrowelle mit Heißluft und Grill Edelstahl