Suche

Aan de slag met contentmarketing : een praktisch boek waarmee de nieuwe generatie marketeers leert hoe content

€ 3.99 · 4.8 (727) · Auf Lager

Achetez Aan de slag met contentmarketing : een praktisch boek waarmee de nieuwe generatie marketeers leert hoe content de band met de klant kan versterken : 30 succescases uit binnen- en buitenland [Lensink Aart ; Meiboom Lies] 9789491560477 chez , votre source des meilleurs livres anciens sur le web. Expédition rapide dans un emballage solide.
2e druk. 'Aan de slag met contentmarketing' van Aart Lensink is in de eerste plaats bedoeld voor marketeers en communicatiemensen.In dit boek beantwoordt hij een aantal basisvragen op het voor velen relatief nieuwe terrein van contentmarketing.Aart Lensink is directeur en mede-oprichter van LVB Networks, een van de grootste contentmarketing-bureaus. Hij begon als journalist bij dagbladen en later bij publieks- en vaktijdschriften en als eindredacteur van tv-nieuwsprogramma's. Vanaf het begin van LVB Networks (1996) richt hij zich op redactionele communicatie voor merken en organisaties. Branded content, customer media en content marketing; op die gebieden helpt LVB Networks klanten. Naast zijn werk bij LVB Networks is hij actief als bestuurslid van Platform Content, de brancheorganisatie van bureaus die gespecialiseerd zijn in het produceren én distribueren van content.

BOEK Waarom iedereen luistert als je over seks praat - Glashelderverhaal

Whitepaper: Hoe gebruik je interactive video voor jouw merk?

Virtuele winkelassistent: de volgende grote ontwikkeling in e-commerce?

Boek over social media in de bouw: Van weerstand naar transparant

Contentmarketing: voed je klant met waardevolle content

Looa-productenmatrix

Dit is content marketing: Hoe met straffe content je business doen groeien (Dutch Edition) eBook : Lombaerts, Bart, Temmerman, Wouter, Denolf, Koen, Libens, Michel: : Tienda Kindle

Aan de slag met content marketing - Aart Lensink - (ISBN: 9789492196217)

review – Blog van Rein.

Social Media Branding - 55 Creative Business School

Sales Funnel voor Beginners: op weg naar online succes. - Team Made

Boekentips Vereniging Voor Credit Management

Ebook: Het geheim van content marketing • Gratis ebook, boek (PDF)