Suche

TZS First Austria ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenkeitin FA-5407-4-CR hinta

€ 15.00 · 4.9 (307) · Auf Lager

TZS First Austria ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenkeitin FA-5407-4-CR Hobby Hallin verkkokaupasta helposti ja edulliseen hintaan. Kuukausirahalla jopa 48kk maksuaikaa!
TZS First Austria ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenkeitin. Todellinen tilansäästö: käytännöllinen vedenkeitin voidaan säilyttää pienimmässäkin lokerossa. Pieni mutta tehokas: käytännöllinen ja helposti puhdistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenkeitin saa pisteitä kompakteista mitoistaan, ja se on helppo säilyttää pienessäkin keittiössä. Ergonominen kahva ja käytännöllinen 360° pitokulma takaavat optimaalisen hallinnan. Litran kattila voidaan sijoittaa lämpöpisteelle kaikilta puolilta. Sopii sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. Sisältää tippumattoman nokan, integroidun kalkkisuodattimen, vesitason ilmaisimen ja automaattisen sammutuksen kuivakypsennyssuojalla. Kaksiseinäinen muotoilu, muovi ulkoa - ruostumaton teräs sisältä. Cool-Touch 360 asteen kallistuskulma. Piilotettu lämmityselementti Integroitu suodatin kalkkijäämiä vastaan.   Suoja kuivaa kypsennystä vastaan ​​ja automaattinen sammutus.

TZS First Austria ruostumattomasta teräksestä valmistettu

Mikseris TZS First Austria FA-5263-3 cena

Vedin Svedbergs T1 192 cc kiillotettu ruostumaton teräs - K-Rauta

EB-1440 Edënbërg viheltävä vedenkeitin ruostumaton teräs - 2,5

Sopii kotiisi tai toimistoosi. Tilavuus: 1,7 l. Pohja on 360° kääntyvä. Suodatin estää kalkin pääsyn lasiin. Automaattinen

Vedenkeitin 1,7 l 2400W/230V ruostumaton teräs/valkoinen

Vedenkeitin, 1.7 l, Ruostumaton Teräs

Nuorrutusteräs

Virtuvinis kombainas TZS First Austria FA-5259-5 kaina

Fan

Vedenkeitin, 1.7 l, Ruostumaton Teräs

Heater

Shave & Trim

EB-1440 Edënbërg viheltävä vedenkeitin ruostumaton teräs - 2,5